Geboorte

Geboorte

Voor het aankondigen van de geboorte van uw zoon of dochter wil u graag een uniek kaartje. Dat past bij jullie stijl en dat mooi vormgegeven is. Je kan kiezen uit een aantal ontwerpen van onze standaard collectie of we werken volledig op maat. 

Kaartje uit de collectie

Indien u kiest voor een kaart uit onze standaard collectie, gaan we als volgt te werk:

– U kiest een ontwerp en we passen de kleuren en tekst aan naar uw wensen. U kan voor de meeste ontwerpen ook het formaat wijzigen. 

– We sturen u een eerste ontwerp en u geeft uw eventuele aanpassingen door per mail. Er zitten 3 correctierondes inbegrepen in de prijs. 

– Indien de datum niet gedrukt moet worden, krijgt u van ons tijdig een drukklare pdf waarmee u uw drukker kan contacteren voor een proefdruk. Zo kiest u voor een drukker in uw buurt en kan u zelf kiezen welke papiersoort en welke kwaliteit.

– Indien de datum gedrukt moet worden, geeft u ons na de geboorte per SMS de juiste gegevens door. (datum-uur-lengte-gewicht) U ontvangt van ons binnen de 24u een aangepaste drukklare pdf die u naar uw gekozen drukker kan sturen. 

– Studio Stiel kan ook voor het drukwerk zorgen. In dat geval worden de drukkosten apart doorgerekend. 

175€ incl BTW

Kaartje op maat

Indien u kiest voor een kaart op maat, gaan we als volgt te werk:

– We maken een afspraak om een eerste idee te vormen van jullie wensen. Dat kan op een plaats naar keuze maar eventueel ook via telefoon of skype. Een moodboard/pinterestpagina is handig om een idee te krijgen van jullie stijl. 

– We maken een eerste ontwerp en jullie bekijken dit in alle rust om nadien feedback te bezorgen. 

– Na de eerste feedback gaan we terug aan de slag en passen we het ontwerp aan naar jullie wensen. Er zitten nog 2 correctierondes in de prijs inbegrepen. 

– Indien de datum niet gedrukt moet worden, ontvangt u tijdig een drukklare pdf waarmee u de drukker kan contacterne. U kiest zelf een drukker in uw buurt zodat u keuze heeft over papiersoorten en kwaliteit. 

– Indien de datum gedrukt moet worden, geeft u ons na de geboorte per SMS de juiste gegevens door (datum-uur-lengte-gewicht). U ontvangt van ons binnen de 24u een aangepaste drukklare pdf die u naar uw gekozen drukker stuurt. 

– Studio Stiel kan ook voor het drukwerk zorgen. In dat geval worden de drukkosten apart doorgerekend. 

250€ incl BTW

Om jezelf geen stress te bezorgen en om ons ook wat gemoedsrust te geven, start je met het ontwerp van het geboortekaartje best op tijd. We raden aan om toch 3 maanden voor de uitgerekende datum aan de slag te gaan met een ontwerp zodat ook de drukproef op tijd klaar is. Heb je toch wat minder tijd, contacteer ons en we bekijken samen wat er nog mogelijk is. 

Doopsuiker en extra's

We denken graag mee om de doopsuiker van uw baby helemaal aan te passen aan het kaartje. Een label voor op een doosje, een wikkel voor een doosje, bellenblaas etc of een stoffen zakje dat je zelf maakt of dat wij voor jou maken. 

We maken er graag werk van en helpen je kiezen in de overvloed van mogelijkheden. Lees er meer over hier

Een sluitsticker voor op de envelop, een aangepaste postzegel of nog een babyborrelkaartje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vertel het ons en we maken een aangepaste offerte en ontwerp. 

Geboortegeschenken

U kan bij ons ook terecht voor unieke geboortegeschenken. Indien u bij ons uw kaartje laat ontwerpen, kan u een (aanvullende) geboortelijst bij ons leggen. 

Op basis van het kaartontwerp, maken we een motiefje dat we op stof laten drukken. Hiervan kunnen we verschillende leuke accessoires maken. Wat dacht je van: 

  • een dekentje met wafelkatoen
  • een ledikantlakentje/donsovertrek voor in het bedje
  • een leuk bavetje
  • een vlaggenlijn
  • een kubusspeeltje of bijtspeeltje
  • een tuttenkoord
  • een overtrek voor het verzorgingskussen
  • een luiermandje

De mogelijkheden zijn eindeloos en we werken graag iets persoonlijks uit. We maken alles met de hand en met veel liefde in ons eigen atelier. 

Indien u kiest voor een standaard ontwerp, is er geen enkele aankoopverplichting voor de spullen op uw geboortelijst. Indien we alles op maat maken, is er echter wel een aankoopverplichting. Reken bij op maat gemaakte spullen met een levertermijn van 5 à 6 weken. Wees er dus op tijd bij!