fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Gelegenheidsdrukwerk

Speciale gelegenheid

Elke speciale gelegenheid verdient mooi drukwerk. Een uitnodiging of dankkaartje dat helemaal bij jou past, in hetzelfde thema enz. Ik maak er graag werk van. Zo wordt jouw speciale gelegenheid nog specialer. 

Huwelijk

Een huwelijksuitnodiging, volgens jouw persoonlijke stijl? Dat ontwerp ik graag voor jullie.

Als verloofd koppel moet je al met zoveel zaken rekening houden. Ik neem alvast één deel uit handen. Na een overleg tussen jullie en mezelf ga ik aan de slag en lever jullie een aantal ontwerpen die volgens mij beantwoorden aan jullie vraag. Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is kiezen. 

Eens gekozen, kunnen we nog wat aanpassingen doen en gaan we naar de volgende stap. Ik denk graag in een totaalplaatje dus van de save-the-date kaartjes tot het gastenboek en de bedankkaartjes achteraf. Ik zorg dat het  er allemaal piekfijn uitziet. 

Feest

Je hebt wat te vieren en wil voor een schappelijke prijs een op maat gemaakte uitnodiging? Dat kan voor jouw bedrijf of voor jou persoonlijk. 

Ik luister naar je wensen en probeer deze tot uitvoering te brengen. U ontvangt van mij na goedkeuring van de offerte en na de briefing 3 versies om uit te kiezen. 

Met de gekozen versie ga ik verder aan de slag om de puntjes op de i te zetten. 

Contacteer me voor een vrijblijvende offerte. 

Communie of lentefeest

Voor een communiefeest of lentefeest maak ik een aangepaste uitnodiging. Voor een eenvoudige invuluitnodiging kan je terecht in de webshop. Voor een uitnodiging op maat maak ik graag een aangepaste offerte. 

Bijpassend kunnen er ook stickers en doosjes worden voorzien. Zo krijgen jouw gasten na het feest een mooie herinnering aan die fijne dag mee naar huis. Bij een communie of lentefeest horen natuurlijk ook foto’s. Ik integreer met veel plezier jouw foto’s in een bedankkaartje, en dat alles in dezelfde stijl als de uitnodiging van het feest. 

Wil je graag meer weten over hoe ik te werk ga,
of over de prijs?

Ik maak met veel plezier een passende offerte op voor jou, uiteraard kostenloos. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info