fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Contact

familieportret contact

Contact

Neem contact op met mij. Vraag geheel vrijblijvend je offerte op voor jouw grafisch ontwerp.  We bekijken samen met jou hoe we het kaartje van jouw dromen kunnen maken.

Heb je vragen over de handgemaakte producten of kaartjes? Stel ze me gerust.

Wil je mijn producten in jouw (web)winkel verkopen? Ik bezorg je graag de voorwaarden en prijzen.

Studio Stiel vind je hier: Oostmalsesteenweg 189, 2310 Rijkevorsel. Contacteer me met bovenstaand contactformulier of via 0473/60.65.20.

BTW-nummer: BE0699.787.791

We hebben samen gewerkt met Studio Stiel om een nieuwe folder te creëren voor onze slagerij-traiteurszaak. Nadat we onze eigen visie en ideeën met Stefanie besproken hadden, kregen we al snel een voorbeeld dat volgens ons idee en aanvullend met haar tips en zeer mooi resultaat werd. Ook naar volgend jaar toe, bij hernieuwing van de folder, kijken we graag uit naar een nieuwe samenwerking.

Chris en Debby – Den Boergondiër
brochure ontwerp

Ik heb Stefanie gevraagd om onze kerstkaart te ontwerpen. Stefanie luistert heel goed naar wat je wensen zijn en houdt hier zeker rekening mee in haar ontwerpen. Bovendien werd binnen de afgesproken timing 3 ontwerpen doorgestuurd waaruit we er eentje hebben gekozen. Na een revisieronde heeft ze ons een drukklaar bestand bezorgd als ook een ontwerp dat we via mail kunnen versturen. Stefanie levert topservice aan een concurrentiële prijs. Ik kan Stefanie ten zeerste aanbevelen voor al uw grafisch ontwerp.

Caroline Van Den Berghe – One Two Assist

Het was fijn samenwerken met Studio Stiel voor het ontwerp van ons bedrijfslogo. Ze begreep meteen welke kant we op wilden, werkte alles vlot af en bovendien was niets te veel gevraagd. Een echte aanrader!

Sofie Willebrords – Studio Wheys
logo Wheys
doopsuikerzakje louis

Ik was op zoek naar doopsuikerzakjes waar een eigen patroon op geprint kon worden. Na lang zoeken kwam ik op de site van Studio Stiel terecht. Ikheb gemail met bovenstaande vraag erin en kreeg nogal snel reactie. Na enkele mail s waar alles duidelijk werd uitgelegd wist ik dat dit was wat ik zocht. De levertijd was iets sneller dan verwacht. De zakjes zelf waren mooi ingepakt en mooi uitgevoerd. Dank u! 

Jessica

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info