fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Branding

Branding

Je zaak is jouw broodwinning. Daarom wil je natuurlijk dat het goed draait, dat je genoeg klanten binnenhaalt en dat ze liefst nog eens een keertje terugkomen. Je hecht wel belang aan een grafisch ontwerp voor je zaak, een mooie layout of logo maar hebt er zelf de tijd en expertise niet voor. Dan komt Studio Stiel als geroepen.

Logo

Je logo maakt de eerste indruk. In deze digitale tijden bent u er niet altijd bij als potentiële klanten uw bedrijf vinden. Het is dan ook belangrijk dat ze je niet alleen vinden maar dat ze ook contact opnemen. Iedereen wil graag de juiste klanten voor zijn bedrijf, zo kan het groeien. Je logo moet dus je stijl en expertise uitstralen. Ik help je graag verder met het ontwerpen van een pakkend logo, dat blijft hangen bij jouw klanten. Dat de correcte klanten aanspreekt en helemaal bij jou en jouw bedrijf past.

Huisstijl

Het woord huisstijl wordt nogal snel gebruikt door grafisch ontwerpers maar wat bedoelen we hier nu eigenlijk mee. Jouw huisstijl is de stijl waarin jouw documenten, jouw social media posts, jouw website, je visitekaartje, … wordt gemaakt. In deze stijl zitten een lettertype, een kleurencombinatie, een aantal stijlelementen die kunnen terugkomen in uw communicatie, … Deze elementen samen, jouw huisstijl of branding, zorgt ervoor dat je bedrijf uniform naar buiten komt. Dat je klanten herkennen wanneer ze iets tegenkomen van jouw bedrijf. Dit verhoogt de zichtbaarheid, hierdoor blijf je top-of-mind bij jouw klanten. 

Een huisstijl of branding is dus wel degelijk belangrijk, als startende ondernemer maar ook als bestaande onderneming. Je branding is voor een groot deel verantwoordelijk voor het imago van je bedrijf, waar jij voor staat. Het is dan ook belangrijk dat dit klopt met de waarden van je bedrijf. 

Benieuwd hoe ik dit klaarspeel voor jou? We bekijken samen de mogelijkheden om het grafisch ontwerp voor jouw zaak te laten werken.  Neem contact op! 

“Ja maar, quanta costa? Ik heb als starter maar een klein budget.” Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom bekijk ik voor jouw bedrijf en jouw budget wat er mogelijk is. Het is altijd nog mogelijk om later je branding verder uit te breiden. Daardoor heb je meteen alle voordelen van een unieke branding, kan je je merk meteen in beeld brengen zoals je wenst maar moet je niet meteen de volledige kost dragen. 

Ook rebranding of het aanpassen van een bestaande huisstijl naar de nieuwe moderne trends is een mogelijkheid. 

Social media templates

Social media is tegenwoordig ontzettend belangrijk om je bedrijf in de verf te zetten. We kunnen er niet meer buiten. Toch is dat soms wat veel om allemaal te regelen. Ik vertel je graag dat het gemakkelijker kan. Er zijn veel planningstools om je social media posts in te plannen. Maar ook voor je content zelf is er een oplossing. 

Ik maak voor jouw bedrijf, in jouw branding, een of meerdere templates die je zelf verder kan afwerken met de juiste tekst of foto. Ik werk in Canva zodat je dit zelf gemakkelijk kan aanpassen. Zo vertrek je van een unieke template, niet van de vaste bestaande vanuit Canva die ‘iedereen’ gebruikt. Je branding is helemaal on point en je boodschap komt nog krachtiger binnen bij jouw doelgroep.  

Met een illustratie op maat vrolijk je jouw instagram highlights op en je kan deze illustraties ook anders in zetten in je communicatie. 

Hoe werkt dat? Ik maak het ontwerp en deel het met jouw account in Canva. Zo kan je zelf verder aan de slag. Ken je Canva nog niet goed? Ook dan heb ik een oplossing voor jou. Ik maakte een online cursus die je alles uitlegt om met Canva aan de slag te gaan. Klik hieronder op de knop om meer te lezen hierover. 

Losse ontwerpen/Illustraties op maat

Indien je al over een logo en/of huisstijl beschikt, heb je soms toch nog nood om een grafisch vormgever in te schakelen. Je wil een advertentie plaatsen of een brochure maken. Je wil graag bij je postpakketjes een kaartje steken om je klanten te bedanken, je wil graag een wenskaart om jouw jarige klanten te feliciteren, … Voor een nieuw product moet de verpakking in een mooi jasje gestoken worden, … Er zijn heel veel momenten bij het ondernemen waarin een grafisch vormgever van pas kan komen. 

Daarom mag je me ook voor losse projecten contacteren. Ik werk iets uit dat perfect binnen uw bestaande huisstijl past. 

Een illustratie op maat, om uw communicatie op te vrolijken, uw instagram-highlights te sieren, uw powerpointpresentatie af te werken of een illustratie voor op uw website? Ik help je met veel plezier verder. 

Powerpointpresentatie /Microsoft templates

Moet je binnenkort een presentatie geven en je weet niet goed waar beginnen? 

Powerpoint is niet je beste vriend en alles lijkt constant te verschuiven? 

Ik help je graag met het maken van een professionele powerpoint presentatie. Ik maak een template op basis van je huisstijl en deze template passen we toe op de slides. Zo presenteer je met een gerust hart, is wat je over wil brengen duidelijk, … Ik hou je presentatie licht en luchtig, zodat de luisteraars naar jou luisteren ipv de powerpoint zitten af te lezen. Indien gewenst, maak ik er ook een handige handout van die je achteraf aan je luisteraars kan uitdelen zodat iedereen mee is met de boodschap die je wil vertellen. 

Een volledig automatisch powerpoint, waarbij je enkel nog moet vertellen en niet meer op een knopje moet drukken, ook dat is een optie. 

Om tijd te besparen in je dagelijkse communicatie met klanten, zijn word templates of invulbare pdfbestanden heel erg handig. Een paar woorden aanpassen aan je standaard contract gebeurt hierdoor in no time. Alles blijft in de juiste vorm en indeling staan. Handig toch?

Wil je graag meer weten over hoe ik te werk ga,
of over de prijs?

Ik maak met veel plezier een passende offerte op voor jou, uiteraard kostenloos. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

logo Wheys

Het was fijn samenwerken met Studio Stiel voor het ontwerp van ons bedrijfslogo. Ze begreep meteen welke kant we op wilden, werkte alles vlot af en bovendien was niets te veel gevraagd. Een echte aanrader!

Sofie Willebrords – Studio Wheys

We hebben samen gewerkt met Studio Stiel om een nieuwe folder te creëren voor onze slagerij-traiteurszaak. Nadat we onze eigen visie en ideeën met Stefanie besproken hadden, kregen we al snel een voorbeeld dat volgens ons idee en aanvullend met haar tips een zeer mooi resultaat werd. Ook naar volgend jaar toe, bij hernieuwing van de folder, kijken we graag uit naar een nieuwe samenwerking.

Chris & Debby – Den Boergondiër

losse ontwerpen

Om de klanten te verwittigen dat Saskia en ik samen een nieuwe zaak zijn begonnen, hebben wij Stefanie gevraagd om een kaart te maken. Zij heeft dit met volle overgave gedaan. Lay out en tekst heeft zij tot een mooi succes gemaakt. Stefanie heeft feeling voor grafisch ontwerp. Een echte aanrader.

Wendy Van Dijck – Het Verzekeringspunt

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info