fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Branding

Je zaak is jouw broodwinning. Daarom wil je natuurlijk dat het goed draait, dat je genoeg klanten binnenhaalt en dat ze liefst nog eens een keertje terugkomen. Je hecht wel belang aan een grafisch ontwerp voor je zaak, een mooie layout of logo maar hebt er zelf de tijd en expertise niet voor. Dan komt Studio Stiel als geroepen.

Logo

Je logo maakt de eerste indruk. In deze digitale tijden bent u er niet altijd bij als potentiële klanten uw bedrijf vinden. Het is dan ook belangrijk dat ze je niet alleen vinden maar dat ze ook contact opnemen. Iedereen wil graag de juiste klanten voor zijn bedrijf, zo kan het groeien. Je logo moet dus je stijl en expertise uitstralen. Ik help je graag verder met het ontwerpen van een pakkend logo, dat blijft hangen bij jouw klanten. 

Huisstijl

Het woord huisstijl wordt nogal snel gebruikt door grafisch ontwerpers maar wat bedoelen we hier nu eigenlijk mee. Jouw huisstijl is de stijl waarin jouw documenten, jouw social media posts, jouw website, je visitekaartje, … wordt gemaakt. In deze stijl zitten een lettertype, een kleurencombinatie, een aantal stijlelementen die kunnen terugkomen in uw communicatie, … Deze elementen samen, jouw huisstijl of branding, zorgt ervoor dat je bedrijf uniform naar buiten komt. Dat je klanten herkennen wanneer ze iets tegenkomen van jouw bedrijf. Dit verhoogt de zichtbaarheid, hierdoor blijf je top-of-mind bij jouw klanten. 

Een huisstijl of branding is dus wel degelijk belangrijk, als startende ondernemer maar ook als bestaande onderneming. Je branding is voor een groot deel verantwoordelijk voor het imago van je bedrijf, waar jij voor staat. Het is dan ook belangrijk dat dit klopt met de waarden van je bedrijf. 

Benieuwd hoe ik dit klaarspeel voor jou? We bekijken samen de mogelijkheden om het grafisch ontwerp voor jouw zaak te laten werken.  Neem contact op! 

“Ja maar, quanta costa? Ik heb als starter maar een klein budget.” Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom is het mogelijk om jouw volledige branding in stukjes af te betalen. Daardoor heb je meteen alle voordelen van een unieke branding, kan je je merk meteen in beeld brengen zoals je wenst maar moet je niet meteen de volledige kost dragen. 

Ook rebranding of het aanpassen van een bestaande huisstijl naar de nieuwe moderne trends is een mogelijkheid. 

Losse ontwerpen/Illustraties op maat

Indien je al over een logo en/of huisstijl beschikt, heb je soms toch nog nood om een grafisch vormgever in te schakelen. Je wil een advertentie plaatsen of een brochure maken. 

Ook voor losse projecten mag je me contacteren. Ik werk iets uit dat perfect binnen uw bestaande huisstijl past. 

Een illustratie op maat, om uw communicatie op te vrolijken, uw instagram-highlights te sieren, uw powerpointpresentatie af te werken of een illustratie voor op uw website? Ik help je met veel plezier verder. 

Powerpointpresentatie

Moet je binnenkort een presentatie geven en je weet niet goed waar beginnen? 

Powerpoint is niet je beste vriend en alles lijkt constant te verschuiven? 

Ik help je graag met het maken van een professionele powerpoint presentatie. Ik maak een template op basis van je huisstijl en deze template passen we toe op de slides. Zo presenteer je met een gerust hart, is wat je over wil brengen duidelijk, … Ik hou je presentatie licht en luchtig, zodat de luisteraars naar jou luisteren ipv de powerpoint zitten af te lezen. Indien gewenst, maak ik er ook een handige handout van die je achteraf aan je luisteraars kan uitdelen zodat iedereen mee is met de boodschap die je wil vertellen. 

Een volledig automatisch powerpoint, waarbij je enkel nog moet vertellen en niet meer op een knopje moet drukken, ook dat is een optie. 

Wil je graag meer weten over hoe ik te werk ga,
of over de prijs?

Ik maak met veel plezier een passende offerte op voor jou, uiteraard kostenloos. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

logo Wheys

Het was fijn samenwerken met Studio Stiel voor het ontwerp van ons bedrijfslogo. Ze begreep meteen welke kant we op wilden, werkte alles vlot af en bovendien was niets te veel gevraagd. Een echte aanrader!

Sofie Willebrords – Studio Wheys

We hebben samen gewerkt met Studio Stiel om een nieuwe folder te creëren voor onze slagerij-traiteurszaak. Nadat we onze eigen visie en ideeën met Stefanie besproken hadden, kregen we al snel een voorbeeld dat volgens ons idee en aanvullend met haar tips een zeer mooi resultaat werd. Ook naar volgend jaar toe, bij hernieuwing van de folder, kijken we graag uit naar een nieuwe samenwerking.

Chris & Debby – Den Boergondiër

losse ontwerpen

Om de klanten te verwittigen dat Saskia en ik samen een nieuwe zaak zijn begonnen, hebben wij Stefanie gevraagd om een kaart te maken. Zij heeft dit met volle overgave gedaan. Lay out en tekst heeft zij tot een mooi succes gemaakt. Stefanie heeft feeling voor grafisch ontwerp. Een echte aanrader.

Wendy Van Dijck – Het Verzekeringspunt

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info