fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Zakelijk

ontwerp huisstijl

Zakelijke ontwerpen

Uw zaak is uw broodwinning. Daarom wil je natuurlijk dat het goed draait, dat u genoeg klanten binnenhaalt en dat ze liefst nog eens een keertje terugkomen. U hecht wel belang aan een grafisch ontwerp voor uw zaak, een mooie layout of logo maar heeft er zelf de tijd en expertise niet voor. Dan komt Studio Stiel als geroepen. 

Logo design

Uw logo maakt uw eerste indruk. In deze digitale tijden bent u er niet altijd bij als potentiële klanten uw bedrijf vinden. Het is dan ook belangrijk dat ze u niet alleen vinden maar dat ze ook contact opnemen. Iedereen wil graag de juiste klanten voor zijn bedrijf, zo kan het groeien. Uw logo moet dus uw stijl en expertise uitstralen. Ik help u graag verder met het ontwerpen van een pakkend logo, dat blijft hangen bij uw klanten. 

Grafisch ontwerp voor uw zaak

Het woord huisstijl wordt nogal snel gebruikt door grafisch ontwerpers maar wat bedoelen we hier nu eigenlijk mee. Uw huisstijl is de stijl waarin uw documenten, uw social media posts, uw website, uw visitekaartje, … wordt gemaakt. In deze stijl zitten een lettertype, een kleurencombinatie, een aantal stijlelementen die kunnen terugkomen in uw communicatie, … Deze elementen samen, uw huisstijl of branding, zorgt ervoor dat uw bedrijf uniform naar buiten komt. Dat uw klanten herkennen wanneer ze iets tegenkomen van uw bedrijf. Dit verhoogt de zichtbaarheid, hierdoor blijf je top-of-mind bij uw klanten. 

Een huisstijl of branding is dus wel degelijk belangrijk, als startende ondernemer maar ook als bestaande onderneming. 

Benieuwd hoe we dit klaarspelen voor u? We bekijken samen de mogelijkheden om het grafisch ontwerp voor uw zaak te laten werken.  Neem contact op! 

“Ja maar, quanta costa? Ik heb als starter maar een klein budget.” Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom is het mogelijk om uw volledige branding in stukjes af te betalen. Daardoor heb je meteen alle voordelen van een unieke branding, kan je je merk meteen in beeld brengen zoals je wenst maar moet je niet meteen de volledige kost dragen. 

Ook rebranding of het aanpassen van een bestaande huisstijl naar de nieuwe moderne trends is een mogelijkheid. 

Losse ontwerpen

Indien je al over een logo en/of huisstijl beschikt, heb je soms toch nog nood om een grafisch vormgever in te schakelen. Je wil een advertentie plaatsen of een brochure maken. 

Ook voor losse projecten mag je me contacteren. Ik werk iets uit dat perfect binnen uw huisstijl past. 

Wil je graag meer weten over hoe ik te werk ga, of over de prijs? Ik maak met veel plezier een passende offerte op voor jou, uiteraard kostenloos. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info