Over ons

Mijn verhaal

Studio Stiel is mijn derde kindje. Na een zoektocht van enkele jaren, merkte ik, Stefanie dat ik wat meer uitdaging nodig had. Na een opleiding Grafisch Ontwerp heb ik mijn hart verloren aan het ontwerpen van kaartjes en bijpassende gadgets. 

“Ik heb altijd al een sterke drang gehad om een layout te perfectioneren of uitnodigingen etc zelf te maken. Als kind was ik snel weg met de computer en zodoende moest ik vaak uitnodigingen maken voor een feestje en zo. Ik deed dat heel graag en zorgde ervoor dat overal de puntjes op de i stonden. Toch was het nooit in me opgekomen om hier iets mee te doen op professioneel vlak. Ik genoot in mijn vrije tijd van het maken van digitale fotoboeken en het inplakken op ouderwetse wijze van foto’s.
Met de geboorte van mijn tweede dochter wakkerde het creatieve weer heel hoog op en besloot ik te proberen naaien. Deze microbe heeft me niet meer losgelaten en sindsdien vind je me regelmatig achter de naaimachine.

In 2017 besloot ik een cursus grafisch vormgeving te volgen en de bal ging aan het rollen. Ik (her)ontdekte mijn plezier van tekenen en ontwerpen van kaartjes etc. Ik probeerde een eigen stof te ontwerpen en het resultaat viel me zo goed mee dat ik stilaan begon te dromen.
Dromen van een eigen zaak en webshop voor geboortekaartjes en zelf gemaakte spulletjes. Ik had een heel duidelijk beeld van hoe het eruit zou zien en de droom werd stilaan concreter en concreter. 

Met Studio Stiel wil ik voor een totaalbeleving gaan. Of het nu gaat over een bedrijf of particulieren, we bekijken samen hoe we jouw idee omzetten naar iets moois.