Over ons

Ons verhaal

Studio Stiel is een hersenspinsel van Stefanie en Jan. Na een zoektocht van enkele jaren, merkte Stefanie dat ze wat meer uitdaging nodig had. Na een opleiding Grafisch Ontwerp heeft ze haar hart verloren aan het ontwerpen van kaartjes en bijpassende gadgets. Haar man sprong mee op de kar en samen werkten ze Studio Stiel verder uit.

“Ik heb altijd al een sterke drang gehad om een layout te perfectioneren of uitnodigingen etc zelf te maken. Als kind was ik snel weg met de computer en zodoende moest ik vaak uitnodigingen maken voor een feestje en zo. Ik deed dat heel graag en zorgde ervoor dat overal de puntjes op de i stonden. Toch was het nooit in me opgekomen om hier iets mee te doen op professioneel vlak. Ik genoot in mijn vrije tijd van het maken van digitale fotoboeken en het inplakken op ouderwetse wijze van foto’s.
Met de geboorte van mijn tweede dochter wakkerde het creatieve weer heel hoog op en besloot ik te proberen naaien. Deze microbe heeft me niet meer losgelaten en sindsdien vind je me regelmatig achter de naaimachine.

In 2017 besloot ik een cursus grafisch vormgeving te volgen en de bal ging aan het rollen. Ik (her)ontdekte mijn plezier van tekenen en ontwerpen van kaartjes etc. Ik probeerde een eigen stof te ontwerpen en het resultaat viel me zo goed mee dat ik stilaan begon te dromen.
Dromen van een eigen zaak en webshop voor geboortekaartjes en zelf gemaakte spulletjes. Ik had een heel duidelijk beeld van hoe het eruit zou zien en de droom werd stilaan concreter en concreter. Jan steunt en helpt me om mijn droom te verwezenlijken. Met zijn businessinzicht en mijn creativiteit vormen we samen het duo dat Studio Stiel draaiende houdt.