Gelegenheidsdrukwerk

Speciale gelegenheid

Elke speciale gelegenheid verdient mooi drukwerk. Een uitnodiging of dankkaartje dat helemaal bij jou past, in hetzelfde thema enz. We maken er graag werk van. Zo wordt uw speciale gelegenheid nog specialer. 

Communie of lentefeest

Voor een communiefeest of lentefeest maken we een aangepaste uitnodiging. Voor een eenvoudige invuluitnodiging kan u terecht in onze webshop. Voor een uitnodiging op maat maken we graag een aangepaste offerte. 

Bijpassend kunnen we ook stickers en doosjes voorzien. Zo krijgen uw gasten na het feest een mooie herinnering aan die fijne dag mee naar huis. Bij een communie of lentefeest horen natuurlijk ook foto’s. We integreren met veel plezier uw foto’s in een bedankkaartje, en dat alles in dezelfde stijl als de uitnodiging van het feest. 

Feest

U heeft wat te vieren en wil voor een schappelijke prijs een op maat gemaakte uitnodiging? Dat kan voor uw bedrijf of voor u persoonlijk. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. 

Huwelijk

Een huwelijksuitnodiging, volgens uw persoonlijke stijl? Dat ontwerpen we graag voor u. Bovendien denken we aan alles, van save-the-date kaartjes, tot het gastenboek en bedankjes achteraf. We bekijken het totaalplaatje en zorgen dat alles er piekfijn uitziet.