fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Doopsuikers of bedankjes

Doopsuiker of bedankjes die bij het geboortekaartje passen, maken het totaal concept helemaal af. Daarom bieden we in onze webshop ook een aantal doosjes en zakjes aan. Hieronder vind je een overzicht en de werkwijze. 

Doosjes en etiketten

We hebben verschillende soorten doosjes in ons gamma. We proberen de nadruk te leggen op ecologische en verantwoorde producten. Daarom hebben we gekozen voor doosjes en zakjes van Lokta papier. Dat is papier gemaakt van de vezels van de Lokta plant. Dit is een ecologisch en duurzaam materiaal uit Nepal. De doosjes en zakjes worden gemaakt van natuurlijke materialen en kleurstoffen. 

Daarnaast hebben we ook enkele doosjes uit kraftkarton en pergamijnzakjes. Om het gamma compleet te maken hebben we blokbodemzakjes. Deze zijn voedingsgeschikt en hebben een plastiek binnenlaagje. Zo blijven snoepjes langer vers. 

Om een totaal concept te kunnen bieden, maken we ook etiketten. Deze printen en snijden we zelf. Daardoor zijn ze misschien wat duurder maar het maakt het ook mogelijk om kleine hoeveelheden te maken. Uiteraard kunnen we u ook een bestand aanleveren om de etiketten door een drukker te laten drukken.

Met deze producten kiest u verantwoorde geboortesuikers of doopsuiker die zullen blijven nazinderen bij uw vrienden en familie.

Stoffen zakjes en labels

Met stof kan je heel wat kanten uit en dat maakt het net zo’n fijn materiaal om mee te werken. Ik ontwerp mijn kaartjes vaak met een volledig patroon in mijn achterhoofd. Die patronen laat ik printen op stof waarvan je zakjes voor doopsuiker kan maken. Je hebt iets unieks en zelfgemaakt om cadeau te doen. Zo maak je de doopsuiker nog persoonlijker. 

Ben je zelf niet zo handig met de naaimachine, je kan ze ook laten maken door ons. Wil je het toch wagen om het zelf te maken, maar heb je een beetje schrik om eraan te beginnen? Je krijgt een uitgebreide handleiding bij de zakjes die je wegwijs maakt. 

Er zijn verschillende mogelijkheden met de stoffenzakjes. Je kan kiezen voor een zakje dat je sluit met een lintje rondom, een treklintje in het zakje of met een clip. Deze clips hebben we ook in onze webshop. 

Kies je een pergamijnzakje, dan kan je hieraan ook een label stikken. Zo is het zakje meteen gesloten en vormt het een mooi geheel met de rest van de doopsuiker. Het enige dat je dan nodig hebt is een kartelschaar en een naaimachine. Easypeasy!

Werkwijze doopsuiker

We richten ons op de zelfvullers. We vullen dus geen doosjes of zakjes met snoep of suikergoed. We geloven dat er andere winkels zijn die hierin een mooi assortiment aanbieden. 

De papieren/kartonnen doosjes en zakjes kan je zo aankopen in de webshop. Dat geldt ook voor de clips, pins en lintjes. Deze worden meteen afgerekend aan de kassa :-). Bestelt u doosjes in combinatie met een product op maat, dan kiest u alsnog voor betaling via directe overschrijving. We voegen uw artikels toe op de eindfactuur. 

Etiketten

De etiketten worden uiteraard op maat gemaakt en slechts geprint na bestelling. Wens je etiketten te bestellen, dan kan u deze bestellen via de webshop. We nemen eerst contact met u op voor het ontwerp te bespreken. U ontvangt dan ook een passende offerte, drukproef en factuur. Die laatste dient u te betalen voor verzending. Kies dus voor directe overschrijving als betalingswijze. Gelieve er rekening mee te houden, dat we een opstartkost van 30€ (incl. BTW) aanrekenen indien u enkel etiketten besteld. Bestelt u etiketten in combinatie met een geboortekaartje of uitnodiging, dan moet u met deze opstartkost geen rekening houden. 

Stoffen zakjes en labels

De stoffen zakjes en labels worden steeds op maat gemaakt. Gezien dit een product is met een levertijd van 6 weken, wacht u best niet te lang.  Dit is een product op maat. We nemen na uw bestelling eerst contact met u op om het ontwerp te bepalen. U ontvangt dan ook een passende offerte, drukproef en factuur. Die laatste dient u te betalen voor druk. Kies dus voor directe overschrijving als betalingswijze. Gelieve er rekening mee te houden, dat we een opstartkost van 30€ (incl. BTW) aanrekenen indien u enkel zakjes besteld. Bestelt u zakjes in combinatie met een geboortekaartje of uitnodiging, dan moet u met deze opstartkost geen rekening te houden. 

Er zijn twee mogelijkheden: 

Uw doopsuiker zelf maken

In het geval dat u de zakjes zelf wenst te maken, kiest u in de webshop voor de optie zelf maken. In dat geval bezorgen we u de stof met voorgedrukte zakjes en een werkbeschrijving. Het enige dat u nodig heeft is: een schaar, een naaimachine, garen. 

Uw doopsuiker gemaakt door Studio Stiel

U kan de zakjes ook door ons laten maken. U kiest in de webshop voor de optie: kant-en-klaar. We maken de zakjes voor u op maat maar reken dan wel met een levertijd van 7-8 weken. Uiteraard doen we er alles aan om het zo snel mogelijk te versturen. 

Wil je zelf ook aan de slag?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info