Branding

Je zaak is jouw broodwinning. Daarom wil je natuurlijk dat het goed draait, dat je genoeg klanten binnenhaalt en dat ze liefst nog eens een keertje terugkomen. Je hecht wel belang aan een grafisch ontwerp voor je zaak, een mooie layout of logo maar heeft er zelf de tijd en expertise niet voor. Dan komt Studio Stiel als geroepen.

Logo

Je logo maakt de eerste indruk. In deze digitale tijden bent u er niet altijd bij als potentiële klanten uw bedrijf vinden. Het is dan ook belangrijk dat ze je niet alleen vinden maar dat ze ook contact opnemen. Iedereen wil graag de juiste klanten voor zijn bedrijf, zo kan het groeien. Je logo moet dus je stijl en expertise uitstralen. Ik help je graag verder met het ontwerpen van een pakkend logo, dat blijft hangen bij jouw klanten. 

Huisstijl

Het woord huisstijl wordt nogal snel gebruikt door grafisch ontwerpers maar wat bedoelen we hier nu eigenlijk mee. Jouw huisstijl is de stijl waarin jouw documenten, jouw social media posts, jouw website, je visitekaartje, … wordt gemaakt. In deze stijl zitten een lettertype, een kleurencombinatie, een aantal stijlelementen die kunnen terugkomen in uw communicatie, … Deze elementen samen, jouw huisstijl of branding, zorgt ervoor dat je bedrijf uniform naar buiten komt. Dat je klanten herkennen wanneer ze iets tegenkomen van jouw bedrijf. Dit verhoogt de zichtbaarheid, hierdoor blijf je top-of-mind bij jouw klanten. 

Een huisstijl of branding is dus wel degelijk belangrijk, als startende ondernemer maar ook als bestaande onderneming. 

Benieuwd hoe ik dit klaarspeel voor jou? We bekijken samen de mogelijkheden om het grafisch ontwerp voor jouw zaak te laten werken.  Neem contact op! 

“Ja maar, quanta costa? Ik heb als starter maar een klein budget.” Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom is het mogelijk om jouw volledige branding in stukjes af te betalen. Daardoor heb je meteen alle voordelen van een unieke branding, kan je je merk meteen in beeld brengen zoals je wenst maar moet je niet meteen de volledige kost dragen. 

Ook rebranding of het aanpassen van een bestaande huisstijl naar de nieuwe moderne trends is een mogelijkheid. 

Losse ontwerpen

Indien je al over een logo en/of huisstijl beschikt, heb je soms toch nog nood om een grafisch vormgever in te schakelen. Je wil een advertentie plaatsen of een brochure maken. 

Ook voor losse projecten mag je me contacteren. Ik werk iets uit dat perfect binnen uw huisstijl past. 

Wil je graag meer weten over hoe ik te werk ga,
of over de prijs?

Ik maak met veel plezier een passende offerte op voor jou, uiteraard kostenloos. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.