fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Communie of lentefeest?

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

Of je nu voor een communie of een lentefeest kiest, het belangrijkste is dat het een mooie dag wordt voor uw kind. Waarin gevierd wordt dat hij/zij er is, dat hij/zij groeit en alle kansen moet krijgen die het wil.

Uiteraard wil je van die dag iets speciaals maken en dat begint met een goede voorbereiding. Een uitnodiging voor familie en vrienden om mee te vieren, een mooi bedankkaartje om uit te delen aan de genodigden, klasgenootjes, enz. En waarom niet een snoepje of chocolaatje in een mooi doosje?

We zorgen voor een totaal pakket. Wens je ook nog een menukaart of tafelversiering in hetzelfde thema? We denken met je mee om er een mooi feest van te maken.

Hieronder zie je enkele voorbeelden uit onze standaard collectie. Heb je iets gezien bij de geboortekaartjes dat je wel ziet zitten, dat kan ook!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bij onze aqua reeks hebben we gekozen voor een blauwe veeg met een geel kader voor de naam. Gecombineerd met kraftdoosjes en witte blokbodemzakjes krijg je een mooi geheel. Ze zijn allen met hetzelfde logo.

Bij onze grid collectie werken we met een sobere achtergrond en sprekende kleuren. Ideaal voor uw spring-in-het-veld. Onze taupekleurige doosjes bieden een mooi contrast met de witte gridstickers.

Voor de dromerige meisjes mag het allemaal wat romantischer. Kies dan voor ons Veeg collectie. Pink is the new black! En goud ook wel een beetje. 🙂 In combinatie met een gouden clip en ecrukleurige doosjes en zakjes is dit concept een plaatje!

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend uw offerte aan!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info