fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Spoonflower Challenges

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

Spoonflower is een Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in het on-demand drukken van stoffen, behangpapier en inpakpapier. Je kan er je eigen ontwerpen laten drukken op stof.

Elke week schrijven ze een wedstrijd uit voor ontwerpers die een patroon ontwerpen in het thema. De 50 beste worden te koop aangeboden op hun website. Het is een leuke manier om verschillende technieken te leren en te onderhouden. Daarom heb ik al een paar keer een ontwerp ingediend.

Dit was mijn bijdrage voor de wedstrijd: playmat of speelmat. Ik kan mijn eigen dochters hier al op zien spelen met hun playmobiel poppetjes. Ik verstopte er hier en daar een diertje in.

Dit is mijn bijdrage voor het thema: small-scale summer. Het doel was om een klein print te ontwerpen in het thema zomer die non-directioneel is en dus in alle richtingen kan gebruikt worden. Als ik aan zomer denk, zie ik meteen de ijsjes, watermeloenen en teenslippers. Dat werd dan ook de basis van dit ontwerp.

De volgende uitdaging was abstract minimal. Ik liet me inspireren door Mondriaan en tekende een eenvoudig rooster met wat kleurvlakken.

Deze is de lopende uitdaging. Je kan nog stemmen tot vanavond 20u. Het thema deze week was Fitness. Ik tekende een heleboel mannetjes in verschillende posities. Door de donkere achtergrond kan je dit patroon gemakkelijk gebruiken voor een turnbroek of top te maken.

Volg je graag de evoluties op? Check dan zeker mijn instagram stories. Hier probeer ik up-to-date te blijven. Stemmen kan ook altijd hier.

Bedankt dat je kwam lezen!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info