fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Start September

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

De maand september voelt voor mij altijd een beetje als een nieuwe start, net als januari. De school start weer, hobbies en sport gaat terug van start. Er komt stilaan een nieuw seizoen aan en de dagen worden weer wat korter.

Ik vind september een heerlijke maand vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Een maand om opnieuw te beginnen midden in het jaar, een tweede kans voor het jaar te doen slagen.

Omdat september in de eerste plaats in het teken staat van opnieuw naar school, is mijn motief van deze maand in het thema. Mijn oudste dochter zit in het tweede leerjaar en gaat dit jaar hoofdletters leren en maaltafels. Tijd om mijn eigen geschrift wat op te poetsen dus.

Je vindt de downloads hier voor smartphone, voor desktop 1680 x 1050 px en desktop 1536 x 865 px.

Veel plezier ermee. Deze wallpaper download van Studio Stiel is gratis voor persoonlijk gebruik. Deel je ze op social media? Vergeet dan niet @studio_stiel te vermelden of deel je leuke creatie met #wallpaperstiel.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info