fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Aftellen naar Sinterklaas met deze handige aftelkalender

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

sint aftelkalender detail

Zitten je kinderen ook op hete kolen? Want vandaag komt die goedheilig man weer uit Spanje…. Mijn dochters zijn al serieus aan het aftellen, zeker sinds de speelgoedboekjes in de bus zaten.

Ik merk dat het soms helpt om iets visueel te maken zodat ze zien hoe lang ze nog moeten wachten tot er iets leuks gebeurt. Daarom maakte ik een aftelkalender. Ze kunnen elke dag een cadeautje inkleuren en op de laatste dag mogen ze hun schoentje zetten.

sint aftelkalender en brief

En het beste is: dit is mijn sint-cadeautje voor jou! Je kan de aftelkalender hier gratis downloaden. Zo kan je het wachten wat duidelijker maken voor je lieve schat.

Ik wachtte speciaal tot vandaag om deze aftelkalender te delen met jullie, want langer dan een maand aftellen, dat duurt veel te lang voor de kindjes. Wat voor ons heel snel voorbij gaat, duurt voor hen nu eenmaal langer. Ze ervaren tijd op een andere manier. Maar vandaag kunnen we er niet meer buiten want hij is gearriveerd, het kwam op het nieuws, op ketnet, …

Sinds de speelgoedboekjes in de bus zaten, waren mijn dochters niet meer te houden. Ze begonnen gretig te knippen en te plakken. Maak jij ook nog een sinterklaasbrief met geknipte prentjes? Je kan de brief in de gratis download gebruiken als sjabloon.

sinterklaas brief

Veel plezier met de aftelkalender. Laat je me weten wat je ervan vindt? Als je hem deelt op sociale media, tag me dan @studio_stiel :-). Ik volg graag mee.

sint aftelkalender en brief

Liefs,

je kapoen Stefanie


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info