fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Het leven is een feest – gratis download

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

vlaggetjes

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dat doe ik alvast voor jou want Studio Stiel viert feest deze maand. In juli 2018 werd Studio Stiel geboren en omdat ik zelf ontzettend trots ben dat ik al 2 jaar mensen blij mag maken, deel ik mijn vreugde graag met jou!

Het leven is een feest, als er een kindje geboren wordt, als er een communie gevierd wordt, als twee mensen JA zeggen tegen elkaar, als er een nieuw bedrijf het levenslicht ziet, … Ik kan niet genoeg redenen bedenken waarvoor je feest zou kunnen vieren. Wat ik wel weet, is dat ik heel erg graag een feest meer punch geef door een unieke uitnodiging, verjaardagskroon, bedankjes, … te voorzien. Daarom doe ik zo graag wat ik doe met Studio Stiel, ik mag mensen blijmaken, ik mag kleur brengen, dingen mooier maken,…

zo zie ik er vrolijk uit, toch?
Ik word hier oprecht vrolijk van! Foto door @capturingmylife.nele

Het is echt de beste job die ik me kan inbeelden. Daarom is het in juli ook feestmaand bij Studio Stiel. Je ontvangt 15% korting op alles (behalve maatwerk) als je iets bestelt in de webshop voor 15 juli. Maak gebruik van de kortingscode 2JAARSTIEL bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend. Wist je trouwens dat je vanaf 50€ ook voor gratis verzending kan kiezen?

Maar ik heb nog een cadeautje voor je. Net zoals elke maand kan je ook nu een achtergrondje downloaden, zowel voor computer als smartphone. Je vindt ze hier: Smartphone, Desktop 1680 x 1050 px, Desktop 1536 x 865 px.

gratis download desktop achtergrond

Dank je wel lieve klant om mijn droom mee waar te maken, dank je wel dat ik kleur mag brengen, dingen mooier mag maken, jou blij mag maken, …


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info