fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Maak zelf de mooiste visuals voor je bedrijf met Canva

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

online cursus canva star

Grafisch ontwerp is een vak apart. Professionals werken met grafische programma’s zoals Photoshop en Illustrator om de mooiste beelden voor klanten te maken. Dat zijn dure programma’s en als verantwoordelijke voor de communicatie van je bedrijf, heb je misschien niet altijd de budgetten (en kennis) voorhanden om die programma’s aan te schaffen, of om een grafisch ontwerper onder de arm te nemen.

Dat begrijp ik maar al te goed, en gelukkig bestaat daar ook een oplossing voor: Canva! Canva is een fantastisch online programma en app waarmee je in no time zelf mooie visuals maakt. Wil jij je social media beelden naar een hoger niveau tillen, je huisstijl verder inzetten om je merk te versterken maar heb je (momenteel) niet het budget om het uit te besteden aan een professional? Dan is Canva de ideale oplossing om je beelden voor social media, presentaties, website en andere communicatie zelf te maken.

Canva Star cover

Maak je eigen templates

Canva is enorm populair bij (kleine) bedrijven, omdat er heel wat voorgemaakte beelden in de app zitten. Dat is natuurlijk gemakkelijk, want het enige dat je dan zelf nog moet doen is de tekst en hier en daar een kleurtje aanpassen en *poef* klaar is je visual voor social media! 

Toch raad ik je sterk aan om géén gebruik te maken van die voorgemaakte visuals. Waarom niet? Ik zie bij veel ondernemers dezelfde templates terugkomen. Als jij telkens dezelfde voorgemaakte beelden gaat gebruiken die andere ondernemers ook gebruiken, is de eigenheid ver te zoeken en wordt het allemaal eenheidsworst. Ok, de tekst op de afbeelding en de inhoud van de posts zal uiteraard wel verschillen, maar op social media heb je maar één kans om de kijker te laten stoppen met scrollen. En als jij dan een voorgemaakte post gebruikt die andere ondernemers ook al hebben gebruikt, gaat je volger niet langer bij jou post stoppen. En dat is zonde!

Terwijl het helemaal niet moeilijk is om je eigen voorgemaakte ontwerpen te ontwikkelen, die dan helemaal passen bij de huisstijl van je bedrijf. Zo onderscheid je je van anderen! 

Canva Star

Canva is heel toegankelijk, maar kan voor iemand die nog nooit zelf met beelden aan de slag ging wat overweldigend zijn. En daar heb ik aan gedacht! Speciaal voor jou ontwikkelde ik de online cursus Canva voor beginners.

Tijdens de online cursus neem ik je stap voor stap mee in de wondere wereld van Canva. Vanuit mijn grafische achtergrond maak ik je wegwijs en geef ik je tips hoe je zelf mooie ontwerpen maakt om zo je huisstijl nog beter tot zijn recht te laten komen.

Canva Star course

Ben jij klaar om je social media beelden naar een hoger niveau tillen en je huisstijl verder in te zetten om je merk te versterken? Dan is de online cursus Canva Star iets voor jou!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info