fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Gratis wallpaper download

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

Een nieuwe download voor een gratis bureaubladachtergrond, dat is wat ik je vandaag wil aanbieden. Wat simpele bloemetjes en een oude gekende spreuk, en de wallpaper van deze maand was klaar. Pluk de dag, dat is wat we nu wel geleerd hebben in deze gekke tijd. Maak het beste van elke dag, zoek in elke dag het gouden randje, ook al is dat soms ver zoek. Onder de kilo’s frustraties, papiersnippers of afwas vind je zeker en vast 3 kleine dingen die je lieten lachen vandaag, 3 kleine dingen die je dag mooier maakten. 3 kleine gelukskes, …

Ik probeer dit zelf ook regelmatig op te schrijven om me eraan te doen herinneren dat er altijd wel dingen zijn om positief over te zijn. Tijdens de lockdown periode postte ik ze regelmatig in mijn Instagram stories. Ik maakte hiervoor een template, die je hier vindt.

De bloemetjes achtergrond van deze maand maakte ik in meerdere kleuren en in een aantal variaties. Je kan deze aankopen via Motiflow voor op je eigen behangpapier, cadeaupapier of stof.

Hier vind je de wallpaper download: de versie voor Smartphone, Desktop (1536×864) en Desktop (1680×1050)

Deze wallpaper download van Studio Stiel zijn gratis voor persoonlijk gebruik. Deel je ze op social media? Vergeet dan niet @studio_stiel te vermelden of deel je leuke creatie met #wallpaperstiel.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info