fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Haarbanden galore!

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

Ik stond afgelopen weekends op een aantal kerstmarkten. Zo kon ik mijn kaartjes verkopen maar om nog wat extra te kunnen aanbieden, voorzag ik ook al een reeks handgemaakte spullen, die ik sowieso nog wilde maken voor in de shop. Wat past er nu beter bij een kerstmarkt, als warme accessoires?

Ik voorzag een heleboel cirkelsjaals of colsjaals die je eenvoudig over je hoofd kunt trekken en die niet kunnen afvallen. Heel erg handig voor kinderen. Mijn eigen dochters gebruiken niets liever, zeker met een leuk motiefje erop.

Toen kwam ik ook het patroontje tegen van Smospotten en snoesjes voor hoofdbanden en ik was geïnspireerd. Ik werkte mijn eigen werkwijze uit en deed een beetje à l’improviste en zo had ik ineens een heleboel leuke haarbanden gemaakt. Tijd om die restjesbak eens uit te zoeken naar nog bruikbare stofjes. Ik verknipte alle leuke tricots die ik nog had liggen en naaide een heleboel leuke haarbanden in twee maten: mini en maxi. De mini is ongeveer 46cm in omtrek. Dit is de maat die mijn eigen dochters dragen. De maxi is ongeveer 50cm in omtrek en deze draag ikzelf.

Gezien het allemaal overschotstofjes zijn, heb ik geen ‘splinter’ meer over en zijn het stuk voor stuk limited editions. Wees er dus snel bij!  Je shopt ze hier.

Bedankt Neeltje voor de inspiratie!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info