fbpx
Gratis verzending vanaf 50 euro
Tijdens deze Coronaperiode moet je geen verzendingskosten betalen vanaf 50 euro.

Verjaardagswinkel

Gepubliceerd door stefanietilburgs op

Feestjes en verjaardagen zijn super tof! Ook al vind ik mijn leeftijd tegenwoordig niet meer van belang, te confronterend, maar feesten vind ik super. Voor mijn dochters maken we er steeds een feestje van. Als hun dagje in de week valt, krijgen ze ‘s morgens een hele dikke zoen, een versiering op de stoel en ‘s avonds hun lievelingseten. Valt hun dagje in het weekend of op een woensdag, dan hebben ze geluk want dat betekent ‘s middags PANNENKOEKEN!

Ik vind het heerlijk om die meisjes te zien genieten van hun dagje. Ze beleven er net zo veel plezier aan als ik vroeger. Ook al hechten we nu aan mijn eigen verjaardag niet meer zo veel belang, ik vind het toch telkens een dag om naar uit te kijken. Bovendien trakteer ik mezelf dan graag op iets lekkers :-).

Voor de kindjes hoort er een verjaardagsfeestje bij. Daar kunnen we niet buiten. Ze zijn al maanden op voorhand aan het plannen wie er mag komen, wat ze gaan doen etc. Als het eens niet naar hun zin is, heb je het geweten want dan mag je niet naar hun feestje komen.

Dit alles om te zeggen dat er bij ons aan verjaardagen veel aandacht wordt besteed. Dit jaar koos de dochter het thema en ging ik aan de slag. Eenhoorns en regenbogen, dat zou het worden. Ik tekende een eenhoorn en bijbehorende uitnodiging. Let’s have a unicorn-and-rainbows kind of day!

Deze uitnodiging is bovendien te verkrijgen in onze webshop. Op de achterkant kan je de gegevens invullen van wanneer het feestje is, waar, etc… Je kan het gebruiken voor een verjaardagsfeest zoals wij deden, of waarom niet voor een speciale dag zoals een lentefeest of communiefeest. Er wordt een enveloppe bijgeleverd.

Geen verjaardagsfeestje zonder kroon. Ik maakte een speciale kroon met een eenhoorn en een regenboog, volledig in het thema. Toen hij af was, wilde mijn dochter hem meteen aan voor school. Gelukkig kon ik dat nog uitstellen tot op de verjaardag zelf. Een succes, als je het mij vraagt. Bovendien kreeg deze kroon nog een tweede bestemming tijdens het verjaardagsfeestje. Meer daarover in een volgende post.

Ook deze kroon is verkrijgbaar in onze webshop, net als vele andere varianten erop. Lekker zachte stof met een beetje wattine aan de binnenkant en een striklint achteraan. Geen knellende kroontjes (want je maakt hem op maat) en geen snijdende papierrand, ideaal voor kleine kindjes maar evengoed voor grotere deugnieten.

Aan het einde van een verjaardagsfeestje is het bij ons de gewoonte om een kleinigheidje te voorzien voor de gasten om mee naar huis te nemen. Daarom maakte ik een aantal zakjes, die we vulden met snoepjes. Het formaat is een beetje groter dan een doopsuikerzakje, maar werkt volgens hetzelfde principe. Je kan het sluiten met een mooie paperclip of met een lintje.  Heb je interesse in deze zakjes? Neem even contact op. Ze staan nog niet standaard in onze shop.

Als kers op de taart, maakte ik nog een zachte eenhoorn/unicorn knuffel. Bij ons ging vooral de jongste er mee lopen en week deze niet meer van haar zijde de daaropvolgende weken. Heerlijk zachte knuffelteddy stof aan de achterkant en een lieve eenhoorn aan de voorkant. Deze knuffel kan je vinden in onze webshop.

We testten deze producten dus uitvoerig uit alvorens ze te lanceren op onze webshop. Wil je graag een volledig verjaardagspakket, met uitnodiging, kroon, traktatiezakjes en iets extra? Contacteer ons voor meer informatie.

Uitnodiging: klik hier
Kroon: klik hier
Tractatiezakjes en stickers: klik hier
Knuffel: klik hier


1 reactie

Verjaardag (deel 2) – Studio Stiel · 10 augustus 2019 op 20:10

[…] je in de vorige post kon lezen, vieren we verjaardagen hier graag met de nodige poespas. De dochter koos dit jaar het […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info